Miljoonabileet & kirjapalkinto

Miljoonabileet & kirjapalkinto

Aika lähelle 3,5 vuotta sitten kirjoitin ensimmäisen tarinani P.Ohattana. Muistan vielä kuinka hihittelin innosta pinkeänä seuratessani Google Analyticsin kautta sitä, että käykö sivuillani kukaan. Ketään ei näkynyt, mutta seuraavana päivänä huomasin, että ensimmäisenä päivänä sivuilla oli ollut huikeat neljä käyntiä. Kolmantena päivänä päästiin jo 26 vierailuun ja neljäntenä sain ensimmäisen kommentin.

Olin oikeastaan jo unohtanut miten jännittävää blogin aloittaminen oli, mutta tätä artikkelia kirjoittaessa mieleen palautui tuo hetki, kun perhoset jylläsivät vatsan pohjalla.

Silloin en ikimaailmassa olisi uskonut, että joku oikeasti alkaa lukea blogiani. Onneksi olin väärässä, koska joku alkoi ja ilmeisesti aika moni muukin. Tämän kuukauden alkupuolella tuli täyteen 1 000 000 sivunäyttöä.

Siis MILJOONABILEET!!!!

Vaan seuraavaksi aloin miettimään, että miten tällaista harvinaista historiallista tapahtumaa pitäisi juhlistaa. Eipä ole tässä elämässä vielä tullut vietettyä moisia kekkereitä.

Ensimmäisenä haluan lähettää ison kiitoksen ja kumarruksen jokaiselle, joka on ollut mukana tekemässä tästä saavutuksesta mahdollisen.

Seuraavaksi ajattelin, että ehkä nyt olisi hyvä hetki laittaa käyntiin blogin ensimmäinen arvonta ja yrittää samalla huijata teidät lukijat tunnustamaan tunteenne blogiani kohtaan enemmän tai vähemmän julkisesti.

Arvonnan säännöt

Säännöt ovat melko simppelit. Kun käyt tykkäämässä P.Ohatasta Facebookissa (ja yksityisyys -asetuksissa sallit, että näen tykkäyksesi), seuraamassa Twitterissä tai liityt sisäpiiriin, voit voittaa lukemista koko kesäksi.

Mikään ei tietenkään estä tekemästä kaikkia kolmea.

Yhdelle onnelliselle lähtee paketissa nämä teokset:

Jaossa on siis yhteensä 10 kirjaa, jotka toivottavasti riittävät koko kesäksi. Osan kirjoista tilasin ihan vain pois jaettavaksi ja osa on ajautunut minulle erinäisten vaiheiden kautta, mutta nyt on aika laittaa ne kiertämään.

Huomion arvoista on myös se, että olen lukenut kirjat tai ainakin yritän ehtiä ne lukemaan ennen arvontaa. Tämä tarkoittaa sitä, että ne sisältävät sormenjälkiä ja jopa jokunen kuolatippa on saattanut suupielestä livahtaa oikein mehukkaiden juttujen kohdalla. Jos haluat korkata kirjat aivan uunituoreina, niin tämä arvonta ei ole sinua varten.

Aikaa osallistua on 31.5.2017 klo 23:59:59 asti.

Postiin paketti lähtee kesäkuun ensimmäinen päivä ja sillä varauksella, että kaikki teokset ehtivät saapua siihen mennessä.

Lopuksi

Puusepillä on sanonta, joka väittää, että milli ei tunnu kuin pankkitilillä. Itse asiassa kyllä tuntuu ja vaikka internetin ihmeellisessä maailmassa miljoona ei ole niin kovin suuri luku, niin minä nautin siitä täysin siemauksin.

<< Riittävästi vanhaa ja sopivasti uutta
Kuukausikatsaus 4 2017 - 259 779 >>

Sivusto ei tallenna sinusta mitään tietoja tai käytä evästeitä, kun luet artikkeleita. Toiveita, kommentteja ja kysymyksiä voi laittaa tulemaan myös meilillä.

Huom! Kommentointi käyttää evästeitä. Nimi, sähköposti ja verkkosivusi tallennetaan selaimeesi, jotta voit jatkossa kommentoida helpommin samoilla tiedoilla. Kentät vapaaehtoisia ja voit jättää ne halutessasi tyhjiksi.

Kommenttien alkuun ↑