Olo on kuin Roope Ankalla

Olo on kuin Roope Ankalla

Tällä hetkellä on menossa pimeä ja melko lämmin syksy. Sen lisäksi, että ilma on lämmin, sain myös muita sydäntä lämmittäviä uutisia. Luvassa on nimittäin välittömästi voimaan astuva palkankorotus.

Seuraavassa bruttopalkassa on nähtävissä maistuva 250 euron korotus. Palkka nousee yhteensä 2750 euroon kuukaudessa. Olen vielä kaukana mediaanipalkan saavuttamisesta, mutta ainakin suunta on oikea.

Sen lisäksi, että päivätyön palkkaan tulee pieni korotus, myös sivutoimisesti tienaamani summa tulee tänä vuonna olemaan merkittävästi aikaisempaa suurempi. Edellinen ennätys taitaa olla noin 2000 euroa. Tänä vuonna tuo menee rikki, mutta palaan tähän kun saan tehtyä tarkan arvion loppuvuodesta.

Olen viime aikoina joutunut poikkeuksellisen paljon houkutusten armoille. Olen ollut kipeänä ja katsonut kasapäittäin mainoksia. Kaikennäköisiä “tarpeita” on ilmaantunut. Tästä huolimatta kaikki lisätulot menevät suoraan säästöön ja sijoituksiin.

Kyse on jälleen yhdestä murrostilanteesta, jossa voin ruuvata säästöprosenttiani mukavasti ylöspäin.

Vaikka palkankorotus ei ole kovin suuri, on tämä erittäin mukava ja tervetullut uutinen.

<<
>>

Sivusto ei tallenna sinusta mitään tietoja tai käytä evästeitä, kun luet artikkeleita. Toiveita, kommentteja ja kysymyksiä voi laittaa tulemaan myös meilillä.

Huom! Kommentointi käyttää evästeitä. Nimi, sähköposti ja verkkosivusi tallennetaan selaimeesi, jotta voit jatkossa kommentoida helpommin samoilla tiedoilla. Kentät vapaaehtoisia ja voit jättää ne halutessasi tyhjiksi.

Kommenttien alkuun ↑