Minun 60 sekuntiani kuuluisuudessa

Minun 60 sekuntiani kuuluisuudessa

Elämä on siitä erikoinen asia, että kaikki mitä teet tänään vaikuttaa myös tulevaan. Joskus se mitä teet voi tuntua kovin yksinkertaiselta, mutta siitä huolimatta johtaa varsin erikoisiin tapahtumiin. Jopa niin yksinkertainen asia, kun kaikenlaisen kuran kirjoittelu tietokoneelle voi johtaa seuraamuksiin. Nyt on päässyt käymään niin, että P.Ohatta nähdään maanantaina Porin keskustassa SuomiAreenan vieraana.

Tarina juontaa jo useamman kuukauden taakse jolloin syystä tai toisesta Tela Ry kiinnitti huomiota blogiini. Yhteistä minulla ja Telalla on se, että me molemmat olemme varsin kiinnostuneita eläkkeestä. Näkökulma ja mittakaava saattavat kyllä hieman erota. Pitkä tarina meni lyhyesti niin, että he kysyivät ja minä vastasin, joten torilla tavataan jo maanantaina.

Kun katsoo tapahtuman puhujalistaa, ei voi olla huomaamatta että melko nimekkääseen seuraan olen joutunut. Ei ole ihan joka päivä, kun pääsee samaan tapahtumaan henkilöiden kanssa joiden titteleitä ovat esimerkiksi presidentti, ministeri, mediapersoona tai oikeasti kova pisnesmies/nainen. Samassa keskustelussa kanssani eivät sentään kaikki edellä mainitut ole.

Itse osallistun eläkeyhtiöiden yhdessä järjestämään keskusteluun teemalla “Kadonneen luottamuksen metsästys”. Muut samaan keskusteluun osallistuja ovat:

  • Tapio Pajuharju (Harvian toimitusjohtaja)
  • Riku Rantala (seikkailija)
  • Maija Vilkkumaa (muusikko)
  • Merja Ylä-Anttila (MTV Uutisten vastaava päätoimittaja)
  • Suvi-Anne Siimes (Telan toimitusjohtaja)

Jos joku kiinnostuu enemmän mistä on kyse, niin esimerkiksi näistä uutisista pääsee jyvälle: * MTV3 (edit: uutinen poistettu) * Tela (edit: uutinen poistettu) * Ilmarinen * Varma ja varmasti muidenkin eläkevakuutusyhtiöiden sivuilta.

Kuten arvata saattaa keskustelua on käyty esimerkiksi tuon MTV3 sivuilla olevan uutisen kommenteissa internetiin soveltuvalla tavalla. Yksi kommenteista nousi kyllä yli muiden.

“Luottamusta ei ainakaan lisätä sillä, että keskustelemaan on valittu näin yksinäkökantainen porukka!”

Kyllä meinasi olla naurussa pidättelemistä. Tai ehkä sitä ei voi enää sanoa pidättelemiseksi, jos makaa lattialla kippurassa ja nauraa keuhkoja pihalle. Luotan siihen, että kommentoijalla on sarkasmi vahvasti hallussa, koska mieleeni ei ihan heti tule se, että miten saataisiin vielä eroavampi joukko keskustelemaan aiheesta.

Ken oikein tarkkaan kolmosen uutisen luki, niin saattoi huomata, että eipä ole mennyt ihan putkeen oman etunimeni kanssa. No alkukirjain on kuitenkin sama, niin annetaan tämän mennä. Toisaalta jos julkisuudesta olisin kiinnostunut, niin varmaan myöskin kirjoittaisin omalla nimelläni P.Ohatan sijaan.

Olen otettu ja kiitollinen, että minut on kelpuutettu tällaiseen joukkoon. Mielenkiinnolla odotan mitä maanantai tuo tullessaan ja viikonloppu taitaa vierähtää taustatutkimusta tehdessä. Nyt sinulla on mainio tilaisuus laittaa kommenteissa tulemaan mielipiteitä, hyviä vinkkejä keskusteluun tai linkkejä lähteisiin keskustelun taustalle.

Jos joku sattuu paikanpäälle eksymään niin nähdään maanantaina Antinkatu 5:ssä klo 13:30. Saa tulla vetämään hihasta ja jauhamaan kakkaa, jos siltä tuntuu. Ilmeisesti tulossa on myös live streemaus ja tallenne Katsomoon, joten pitäkäähän peukkuja.

Mutta mitä me tästä kaikesta opimme?

Olkaahan lapset varovaisia, kun kirjoittelette omia ajatuksianne netin ihmeelliseen maailmaan – koskaan ei voi tietää mihin se lopulta johtaa.

<< Kuukausikatsaus 6 2016 - 210 767
Niiku paras päivä ikinä >>

Sivusto ei tallenna sinusta mitään tietoja tai käytä evästeitä, kun luet artikkeleita. Toiveita, kommentteja ja kysymyksiä voi laittaa tulemaan myös meilillä.

Huom! Kommentointi käyttää evästeitä. Nimi, sähköposti ja verkkosivusi tallennetaan selaimeesi, jotta voit jatkossa kommentoida helpommin samoilla tiedoilla. Kentät vapaaehtoisia ja voit jättää ne halutessasi tyhjiksi.

Kommenttien alkuun ↑