Nettovarallisuus - 159 380 €

Nettovarallisuus - 159 380 €

Myönnetään. Minä mokasin.

Muutama päivä sitten yritin purkaa sijoitusvarallisuuteni historiaa. Postaus jäi kuitenkin vajaaksi, koska se käsitteli lopulta pelkästään osakevarallisuutta. Syitä on kaksi:

  1. Olin laiska ja tein kuvion suoraan Kauppalehden omasalkkupalvelun datasta
  2. Omasta varallisuudesta puhuminen osoittautui yllättävän vaikeaksi, jopa nimimerkin suojassa

Mitähän naapuritkin ajattelevat? ~~Olen~~ Olin tässä mielessä aika perinteinen suomalainen. Väkisin alkaa mietityttämään mitähän muut ajattelevat. Vaikka varallisuutta on jo hieman kertynyt, silti aiheesta puhuminen tuntuu jotenkin kiusalliselta ja jopa häpeälliseltä.

AJATELKAA NAAPURIT MITÄ HALUATTE!

Haluan, että matkastani jää myös minulle totuuden kertova päiväkirja. Näin voin aina palata ajassa taaksepäin, kerrata virheeni ja korjata ne. Kinski tästä yrittikin jo vihjata, mutta eipä uponnut paksuun kallooni kerralla.

Nyt on aika korjata tuo edellinen postaus.

Tiliotteiden, verkkopankkien, rahastojen, sijoitusasuntojen, lainojen ja verovelkojen huomioimisen jälkeen alla on uusi graafi, joka kuvaa nettovarallisuuteni 1.5.2014 asti. Nyt totuus on selvästi lähempänä.

Melko tasaista nousua on ollut vuoden 2012 puoleen väliin asti. Sen jälkeen aloin tekemään hieman enemmän töitä opiskelujen vähentyessä merkittävästi. Vuoden 2013 puolessa välissä sain täysipäiväisen työn ja sen lisäksi sivutoimisesti on tullut melko hyvin tuloja. Tämä näkyy merkittävänä nettovarallisuuden kehittymisenä. Lisäksi tuohon saumaan on osunut muutama hyvä ja “taidolla” valittu osakesijoitus.

Sitten uusi formaatti kolmannesvuosikatsauksen lukujen seurantaan. Nettovarallisuus nätisti siistissä taulukossa päivämäärällä 1.5.2014.

No niin, lukijat ja naapurit. Nyt todellakin olette sisäpiirissä!

<< Sijoitusvarallisuuteni historia - uncensored!
Automatisoitu säästäminen 2 - Salaisuus säästöprosenttini takana >>

Sivusto ei tallenna sinusta mitään tietoja tai käytä evästeitä, kun luet artikkeleita. Toiveita, kommentteja ja kysymyksiä voi laittaa tulemaan myös meilillä.

Huom! Kommentointi käyttää evästeitä. Nimi, sähköposti ja verkkosivusi tallennetaan selaimeesi, jotta voit jatkossa kommentoida helpommin samoilla tiedoilla. Kentät vapaaehtoisia ja voit jättää ne halutessasi tyhjiksi.

Kommenttien alkuun ↑