Sijoitus-Invest 2018

Sijoitus-Invest 2018

Taas on se aika vuodesta, kun raha haisee ja sijoittajia hemmotellaan tietoiskuilla kahden päivän ajan aamusta iltaan. Huomenna Helsingin Messukeskuksessa käynnistyvät Sijoitus-Invest messut vuosimallia 2018.

Täysin puolueettomasti voin todeta, että tänä vuonna on lavalle löytynyt poikkeuksellisen hyvää ohjelmaa. Se ei varmastikaan vaikuttanut mielipiteeseeni, että minut kutsuttiin mukaan esiintymään.

Oma puheenvuoroni eli Uskalla tavoitella unelmiasi on perjantaina (23.11) klo 14:00 Päälavalla. Kyse ei ole saarnasta taloudellisen riippumattomuuden puolesta, vaan yritän summata tehokkaasti sen, mitä olen oppinut edellisen viiden vuoden aikana blogia kirjoittaessa. Kyllä on viisi vuotta mennyt äkkiä! En olisi muuten uskonut, että tarinaa löytyisi viideksi vuodeksi. Ehkä pitäisi keksiä jotain synttärikivaa.

Visiittini messuille on todennäköisesti aikataulultaan tiivis, mutta jos muuten vain haluat tulla paiskaamaan vitoset tai rupattelemaan niitä näitä, niin heti esityksen jälkeen on paras ajankohta.

Lisäksi muutamia muita mielenkiintoisia puheenvuoroja:

Nähdään messuilla!

Kuulisin mielelläni mielipiteesi artikkelista esimerkiksi kommenttien kautta. Mikäli koit artikkelin hyödylliseksi, ilahtuisin jos autat jakamalla sen eteenpäin.

<< Tilaihme - ilo irti pienestä asunnosta
Kuukausikatsaus 11 2018 - 307K >>

Sivusto ei tallenna sinusta mitään tietoja tai käytä evästeitä, kun luet artikkeleita. Toiveita, kommentteja ja kysymyksiä voi laittaa tulemaan myös meilillä.

Huom! Kommentointi käyttää evästeitä. Nimi, sähköposti ja verkkosivusi tallennetaan selaimeesi, jotta voit jatkossa kommentoida helpommin samoilla tiedoilla. Kentät vapaaehtoisia ja voit jättää ne halutessasi tyhjiksi.

Kommenttien alkuun ↑