Terassikausi avattu!

Terassikausi avattu!

Jumankeuta!!! Terassikalusto 590 €! Ihan kun taloudellisen riippumattomuuden saavuttaminen ei olisi jo valmiiksi tarpeeksi haastavaa.

Ilmat ovat olleet mitä maistuvimmat ja mukava olisi nauttia uuden asunnon terassista täysin siemauksin. Vanhasta kerrostalokämpästä kulkeutui mukana vain kaksi pientä tuolia, joten nämä eivät alkuunkaan riitä terassin kalustamiseen. Kyllä näissäkin istuisi, mutta aavistus luksusta ei tekisi pahaa.

Täydestä terassikalustosta uupui sohva, sohvapöytä, tilaa kasveille ja grillauspaikka. Pienen surffailun jälkeen oli selvää, että valmiiden ostaminen ei ole vaihtoehto. Edes käytettynä ei näkynyt sopivia. Hieman lisää surffailua ja pian löytyi mielenkiintoisia kuvia vanhoista lavoista tehdyistä terassikalusteista.

Ajattelin tämän olevan mielenkiintoinen sivuprojekti, jossa pääsisin hieman toteuttamaan itseäni. Jos kerran muut ovat näitä tehneet, niin miksi en sitten minäkin.

Lähtötilanne:

Tutun firmalla oli ylimääräisiä vanhoja lavoja, jotka sai käydä ilmaiseksi hakemassa pois nurkista. Sen jälkeen suunnaksi rautakauppa:

  • Harmaa valtti 40 €
  • Painekyllästettyä lautaa 25 €
  • Ruuveja 12 €
  • Spray 5 €

Lopputulos:

Kuvissa näkyy myös muuta sälää, mutta mitään ei ostettu tätä projektia varten. Sohvalle löytyi tarakan pehmusteeksi varastosta käytöstä poistettu matto sekä selkänojaan vanha talja. Grilli on pelastettu roskiksesta ja kasvit saimme tuparilahjaksi.

Yhteensä tarvikkeet maksoivat noin 80 euroa. Säästämisestä ei voida kuitenkaan tämän projektin yhteydessä puhua, koska kyse oli rahan käyttämisestä. Onneksi tuli sentään tuhlattua hieman vähemmän kuin jos olisi ostanut valmiit kalusteet.

Parasta oli kuitenkin se, että pienellä tuhlauksella sain hupia moneksi tunniksi ja saan nauttia koko kesän terassin antimista!

<< Läskissä kunnossa
Älä stressaa, elämässä ei ole tarkoitusta >>

Sivusto ei tallenna sinusta mitään tietoja tai käytä evästeitä, kun luet artikkeleita. Toiveita, kommentteja ja kysymyksiä voi laittaa tulemaan myös meilillä.

Huom! Kommentointi käyttää evästeitä. Nimi, sähköposti ja verkkosivusi tallennetaan selaimeesi, jotta voit jatkossa kommentoida helpommin samoilla tiedoilla. Kentät vapaaehtoisia ja voit jättää ne halutessasi tyhjiksi.

Kommenttien alkuun ↑