Läskissä kunnossa

Läskissä kunnossa

Otsikolla en valitettavasti tarkoita lompakkoani, vaan omaa fyysistä olemustani.

Blogin tiukka rahalinja alkaa musertua, mutta vähitellen olen huomannut, että elämänlaatuun vaikuttavat myös muut tekijät kuin raha. Yksi merkittävä tekijä on se, että voi ja uskaltaa tehdä mitä haluaa.Tarkoitus olisi tulevaisuudessa yhä enemmän noudattaa tätä linjaa, mutta tietenkin rahaa unohtamatta.

Pyrin pitämään blogin muut aiheet minimissä, mutta koska teen mitä haluan, poikkean tässä kohtaa blogin varsinaisesta genrestä. Nämä postaukset voit halutessasi helposti skipata tunnisteen perusteella.

Olen jo jonkin aikaa odottanut farkkujeni huutavan PJONG ja näkeväni ylimmän napin lentävän kaaressa kohti valoisampaa tulevaisuutta. Uusien farkkujen hankkiminen on täysin poissuljettua, koska tarkoitus ei ole kiertää ongelmaa, vaan ratkaista se. Omalla kohdallani kevät ja sen mukanaan tuoma energisyys ei tullut hetkeäkään liian myöhään.

Seuraava tavoitteeni on lisätä omaa hyvinvointiani, mutta sen mittaaminen numeroilla on hankalaa. Mittaamisen helpottamiseksi kävin kartoittamassa lähtötason kehonkoostumusmittauksessa. Uusi mittaus tehdään kuntoilujakson lopussa. Toinen mitattava määre on urheilusuoritusten määrä, joita päätin kesän aikana saada kasaan 52 kappaletta. 

Ensimmäinen treeni takana, 51 jäljellä.

<< Osavuosikatsaus 1/3 (+3,4%) - Hullut puskurit
Terassikausi avattu! >>

Sivusto ei tallenna sinusta mitään tietoja tai käytä evästeitä, kun luet artikkeleita. Toiveita, kommentteja ja kysymyksiä voi laittaa tulemaan myös meilillä.

Huom! Kommentointi käyttää evästeitä. Nimi, sähköposti ja verkkosivusi tallennetaan selaimeesi, jotta voit jatkossa kommentoida helpommin samoilla tiedoilla. Kentät vapaaehtoisia ja voit jättää ne halutessasi tyhjiksi.

Kommenttien alkuun ↑