pohatta.com

pohatta.com

Hyvät lukijat! Tänään koittanut blogin historiassa uusi edistysaskel, kun siirryin oman domainin käyttöön. Enää ei tarvitse sormia rasittaa ja kirjoittaa selaimeen vanhaa blogspot-alkuista osoitetta, vaan nykyään perille pääsee osoitteella mkkvkmn.com. 

Kuinka sitten sorruin tuhlaamaan tällaisiin huvituksiin? 

Järkisyitä voi olla vaikea hakea, ehkä oma domain tuo blogin kirjoittamiseen jonkinlaista ammattimaisuutta – no ainakin se on omasta mielestäni mageeta! 

Mitä tällainen hupi sitten maksaa? 

Oman domainin hinnaksi tuli 3 vuoden tilauksella noin. 8,57 euroa / vuosi. Suuresta kulusta ei siis ole kysymys, enkä usko eläkkeeni tähän kaatuvan. Kaiken lisäksi tämä menee firman piikkiin. 

Itse päädyin domainin tarjoajia vertaamalla sivustoon nimeltä Namecheap. Tämä vaikutti mielestäni luotettavimmalta ja hieman pidemmällä tähtäimellä hinta-laatusuhteeltaan mainiolta palveluntarjoajalta. Jos harkitset domainin hankkimista voit ostaa sen yllä olevan linkin kautta. Näin tuet myös minun blogiani. 

Nyt täytyy vain toivoa, että tarinoita riittää, koska tunnus on voimassa ainakin seuraavat kolme vuotta. 

<< Asunto on ongelmaomaisuutta
Suksi suolle >>

Sivusto ei tallenna sinusta mitään tietoja tai käytä evästeitä, kun luet artikkeleita. Toiveita, kommentteja ja kysymyksiä voi laittaa tulemaan myös meilillä.

Huom! Kommentointi käyttää evästeitä. Nimi, sähköposti ja verkkosivusi tallennetaan selaimeesi, jotta voit jatkossa kommentoida helpommin samoilla tiedoilla. Kentät vapaaehtoisia ja voit jättää ne halutessasi tyhjiksi.

Kommenttien alkuun ↑