Ansaittu hiihtoloma

Ansaittu hiihtoloma

Viime aikoina aikatauluni on ollut melkoisen kiireinen. Tämä on valitettavasti näkynyt myös blogin julkaisutahdissa. Jatkossakin tekstiä tulee sitten kun tulee. Töissä vietetty aika helpottaa kuitenkin huomattavasti tavoitteen tavoittelussa, joten onpahan jotain mistä kirjoittaa. Nyt hiihtoloma tulee juuri sopivaan aikaan.

Normaalina viikkona työtunteja tulee päivätyössä 37,5 ja lisäksi sivutyön parissa on mennyt noin 7 tuntia viikossa. Tähän kun lisätään vielä matka-ajat, pari iltaa harrastuksille ja koiran lenkit niin eipä tule kotona tehtyä juuri muuta kuin nukuttua. Arkisin lähtö on aamulla 8:20 ja paluu 18:00 aikoihin, koira pihalle ja noin klo 18:45 lähtö sivutöihin ja sitten kotiin 21-22 välillä. Omaan makuun aika tiukka tahti. Sitä en ymmärrä miten jotkut jaksavat tällaisella tai vielä ronskimmalla tahdilla useita vuosia.

Hiihtolmakin on aika suhteellinen käsitys ainakin omalla kohdallani, koska päivätöissä olen käynyt tämän viikon aivan normaalisti. On uskomatonta, että tiukan aikataulun jälkeen normaali 37,5 tunnin työviikko voi tuntua lomalta.

Jatko nykyisessä päivätyössä on vielä aavistuksen epäselvä, mutta takamuksessa on sellainen kutina, että jatkoa olisi luvassa. Tiukka tahti jatkuu näillä näkymin kesään asti, mutta sen jälkeen on tarkoitus hieman hellittää sivutyön parissa, ainakin hetkeksi.

<< Tärkeintä on voitto - ultimaattinen vesisota
Muuttolaatikot purettu >>

Sivusto ei tallenna sinusta mitään tietoja tai käytä evästeitä, kun luet artikkeleita. Toiveita, kommentteja ja kysymyksiä voi laittaa tulemaan myös meilillä.

Huom! Kommentointi käyttää evästeitä. Nimi, sähköposti ja verkkosivusi tallennetaan selaimeesi, jotta voit jatkossa kommentoida helpommin samoilla tiedoilla. Kentät vapaaehtoisia ja voit jättää ne halutessasi tyhjiksi.

Kommenttien alkuun ↑