Muuttolaatikot purettu

Muuttolaatikot purettu

Nyt on muutto kokolailla paketissa.

Operaatio sujui suhteellisen kivuttomasti ja tällä hetkellä näyttää siltä, että juuri mitään ei olisi hukkunut matkalla. Ensi puraisu WordPressin ihmeellisen maailman on otettu ja toistaiseksi kaikki on sujunut kuin Strömsössä – todennäköisesti minulta on siis jäänyt jotain huomaamatta. Toivottavasti lukeminen on vähintäänkin yhtä miellyttävä kokemus kuin vanhassa blogissa. Jos kuitenkin huomaat blogissa viallisia toimintoja tai muuta rasitetta, niin arvostan suuresti jos viitsit tästä laittaa vaikkapa kommentin.

Muuton yhteydessä uudistin hieman muutakin kuin pelkän ulkoasun. Nyt blogista löytyy helppokäyttöinen arkisto, josta tarinoita voi kelata yksi kerrallaan aikajärjestyksessä. Lisäsin tämän koska törmätessäni hyvään blogiin tykkään itse lukea sen alusta lähtien järjestyksessä läpi. Toivottavasti jossain vaiheessa myös oma blogini päätyy jonkun läpikahlattavaksi. Myös postausten jakaminen onnistuu jatkossa helpositi artikkelin pohjalla olevien kuvakkeiden kautta. Lisäksi tulen keräämään suosittelemiani palveluita omalle sivulleen.

<< Ansaittu hiihtoloma
Ruokaostoksilla >>

Sivusto ei tallenna sinusta mitään tietoja tai käytä evästeitä, kun luet artikkeleita. Toiveita, kommentteja ja kysymyksiä voi laittaa tulemaan myös meilillä.

Huom! Kommentointi käyttää evästeitä. Nimi, sähköposti ja verkkosivusi tallennetaan selaimeesi, jotta voit jatkossa kommentoida helpommin samoilla tiedoilla. Kentät vapaaehtoisia ja voit jättää ne halutessasi tyhjiksi.

Kommenttien alkuun ↑