P.Ohatta & Radio Rock (5.9. klo 9)

P.Ohatta & Radio Rock (5.9. klo 9)

Ei tarvitse palata ajassa kovinkaan pitkälle taakse päin, kun omat aamuni eivät olleet niitä kaikkein aurinkoisimpia. Suoraan sanottuna oli tatti otsassa heti herätessä. Synkkään tunnelmaan on kuitenkin usein löytynyt valoa radiosta. Lukemattomia kertoja Radio Rockin Korporaatiota kuunnellessa on meinannut happi loppua nauraa räkättäessä. Yritä siinä nyt sitten mököttää. Kyse ei suinkaan ole maksetusta mainoksesta, vaan sen sijaan minulle tarjottiin tilaisuus laittaa ilo kiertämään huomisessa Korporaatiossa.

Luvassa on varmasti melko kiperiä tilanteita ja sensuroimatonta keskustelua säästämisen ihanuudesta. Toivotaan, että edes osa huvista välittyisi teille ansiostani eikä pelkästään kustannuksellani.

Tunnelma on odottava, mutta innostunut. Toivottavasti taas muutama ihminen lisää herää ajattelemaan omaa talouttaan.

Virittäkää radiot oikealle taajuudelle huomenna ma 5.9.2016 klo 9:00 alkaen.

Edit. 5.9.2016: Kuuntele vierailu tästä.

<< Budjetointi - tie taivaaseen vai helvettiin?
Ostin Teslan >>

Sivusto ei tallenna sinusta mitään tietoja tai käytä evästeitä, kun luet artikkeleita. Toiveita, kommentteja ja kysymyksiä voi laittaa tulemaan myös meilillä.

Huom! Kommentointi käyttää evästeitä. Nimi, sähköposti ja verkkosivusi tallennetaan selaimeesi, jotta voit jatkossa kommentoida helpommin samoilla tiedoilla. Kentät vapaaehtoisia ja voit jättää ne halutessasi tyhjiksi.

Kommenttien alkuun ↑